Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Το “Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης” με στεγασμένο χώρο 50.000 τ.μ διαθέτει πτέρυγες και εγκαταστάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών υγείας, εύκολη πρόσβαση και άνετο parking. Έχει δυναμικότητα 383 νοσηλευτικών κλινών  και διαθέτει όλους τους τύπους δωματίων (τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα, λουξ, σουίτες, αλλά και τύπου box για μικρά παιδιά). Όλα τα δωμάτια έχουν πανοραμική θέα, είτε προς τη θάλασσα είτε προς το βουνό. Είναι εξοπλισμένα με ειδική επίπλωση και εργονομικά υλικά, ενώ χαρακτηρίζονται για την άνεση, την καθαριότητα και το ζεστό τους περιβάλλον.

Συνεργάζεται με τους διαπρεπέστερους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με γνώμονα την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση, την τεχνογνωσία και συνέπεια.

Το “Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονικης” δέχεται τους ασθενείς όλων των κρατικών ασφαλιστικών οργανισμών και έχει ειδική συμφωνία με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

https://www.iatrikodiavalkaniko.gr/

Κλινική Άγιος Λουκάς

Η Κλινική «Άγιος Λουκάς» είναι ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα δυνάμεως 278 κλινών και βρίσκεται στην πευκόφυτη και όμορφη περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Ο «Άγιος Λουκάς» είναι γενική Κλινική και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής. Ακόμη από το ξεκίνημά της, η Κλινική είχε το προνόμιο να συμπεριλάβει στο επιτελείο της ορισμένους από τους κορυφαίους ιατρούς της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Η νοσηλεία και η παραϊατρική φροντίδα είναι υψηλότατου επιπέδου. Τα τμήματα διαθέτουν εξοπλισμό υπερσύγχρονο που διαρκώς ανανεώνεται ώστε να ανταποκρίνεται στις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.

Η Κλινική «Άγιος Λουκάς» δέχεται τους ασθενείς όλων των κρατικών ασφαλιστικών οργανισμών και έχει ειδική συμφωνία με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

http://www.klinikiagiosloukas.gr/