Τα Ιατρεία

ΩΡΛ Ιατρείο Θεσσαλονίκη Κέντρο

ΩΡΛ Ιατρείο Νικήτη, Χαλκιδική

Το Ιατρείο του Ωτορινολαρυγγολόγου Χειρουργού Καραμάνου Αναστάσιου λειτουργεί από το 2004 και βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των ΩΡΛ εξετάσεων με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.
Συγκεκριμένα λειτουργεί:

Μονάδα ΩΡΛ εξέτασης με σύστημα video-ενδοσκόπησης, με εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια για κλινική και λειτουργική εξέταση της μύτης, των παραρινίων κοιλοτήτον, του φάρυγγα, του υποφάρυγγα, του λάρυγγα και της τραχείας. Καθώς επίσης μικροσκόπιο για ωτομικροσκόπηση.

Επιπλέον λειτουργεί πλήρες νευροωτολογικό εργαστήριο διερεύνησης:

  • Προβλημάτων ακοής – παιδικής βαρηκοίας – εμβοών – ιλίγγων – αστάθειας – προβλημάτων προσωπικού νεύρου.
  • Προβλημάτων φώνησης και καταγραφή τους με Στροβοσκοπικό έλεγχο.
  • Αλλεργιών με διενέργεια αλλεργικών δερματικών tests (Prick test)

Τέλος, το Ιατρείο προσφέρει την δυνατότητα μικροεπεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία σε ειδικά διαμορφωμένο και σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο.

Το Ιατρείο του ΩΡΛ Χειρουργού Καραμάνου Αναστάσιου λειτουργεί από το 2004,  αποτελεί τμήμα του Ωτορινολαρυγγολογικού (ΩΡΛ) Κέντρου που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της Παύλου Μελά 37, 2ος και 6ος όροφος (πολύ κοντά στην Εκκλησία της Αγίας Σοφίας). Το κέντρο Ιδρύθηκε το 1997 και από το 2000 λειτουργούν πλήρως όλα τα τμήματα, τα οποία αφορούν τις υποειδικότητες και τις ιδιαίτερες νοσολογικές οντότητες που συμπεριλαμβάνονται στην ειδικότητα της Ωτορινινολαρυγγολογίας.

Η Ιατρική Ομάδα του ΩΡΛ Κέντρου αποτελείται από τους Μέγα Ιωάννη, Καραμάνο Τάσο, Υακίνθου Άννα. Περισσότερες πληροφορίες για το ΩΡΛ κέντρο στο (www.megasorl.gr).

Ο γιατρός δέχεται στο ιατρείο καθημερινά απογεύματα εκτός Τετάρτης  κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνο για ραντεβού 2310 277278

Επίσης ο Ιατρός από τον Μάιο του 2015 δέχεται και στο νέο του Ιατρείο στη Νικήτη Χαλκιδικής , Δήμος Σιθωνίας. Το  νέο ιατρείο στεγάζεται στο πολυίατρειο Ιατρικό Σιθωνίας, ένα πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο. Δημιουργήθηκε από μία ομάδα καταξιωμένων ιατρών, με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με ήθος, σεβασμό και υπευθυνότητα. Στo Ιατρικό Σιθωνίας λειτουργούν οι παρακάτω ιατρικές ειδικότητες: Γενικός Χειρουργός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Καρδιολόγος, Οφθαλμίατρος, Ορθοπαιδικός και Πνευμονολόγος. Όλα τα Ιατρεία είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των ασθενών με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Παρακαλώ για ραντεβού καλέστε σε αυτό το τηλεφωνικό νούμερο 23750 23211

Επίσης, τα πρωινά δέχεται, στο γραφείο του στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, (κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με το Γιατρό τηλ 697 7642945).

  • Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο καλύπτεται όλο το φάσμα των εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων της περιοχής κεφαλής και τραχήλου, υποστηριζόμενων όπου υπάρχει ανάγκη από υψηλής εξειδίκευσης συναδέλφους συναφών ειδικοτήτων (Γναθοχειρουργούς, Νευροχειρουργούς κ.α). Τον τομέα αναισθησιολογίας ο ΩΡΛ Χειρουργός Καραμάνος Αναστάσιος συνεργάζεται με τους κ. Τασιάνα Νικόλαο και κ. Κολεονίδη Ιωάννη, εξειδικευμένους αναισθησιολόγους με μεγάλη εμπειρία στην χειρουργική κεφαλής και τραχήλου.